+36 30 44 77 484 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Villanyszerelő kesztyű

Villanyszerelő kesztyű a feszültség alatt lévő hálózatokkal végezendő munkához ajánljuk. Kínálatunkban többféle áramerősség határig védelmet nyújtó kesztyűket talál. 

Villanyszerelő kesztyű

Bővebb villanyszerelő kesztyű kínálathoz tekintse át katalógusainkat, melyeket a fejlécben talál.


3termék 13

Szinte minden fizikai munkavégzés során az ember kezei ki vannak téve különböző veszélyforrásnak. Ezért annyira fontos, hogy óvjuk az ujjainkat a kézfejünket és a tenyerünket és megvédjük a veszélyektől. A megfelelő védőkesztyű használatával elkerülhetjük a balesetekből származó kisebb- nagyobb sérüléseket. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztása. Figyelembe kell venni, hogy milyen munkavégzésre használjuk a kesztyűt, a kopásállóságát, mennyire rugalmas, szellőzését, mennyire fogásbiztos.
Széles kínálatunkban a cérnakesztyűtől kezdve a szerelő kesztyűn át a hegesztőkesztyűig mindent megtalál. Ha még nagyobb választékra van szüksége, akkor tekintse át katalógusainkat (fejlécben található), ahol további több ezer kesztyű közül válogathat.
Ha méretválasztási segítségre van szüksége, vagy a szabványokkal kapcsolatos kérdés merülne fel, akkor ide kattintva talál plusz információt.

Szűrés
Méret
Szín
Gyártó