+36 30 222 7232 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Textil védőkesztyű

Textil munkavédelmi kesztyű, cérnakesztyű

Kifejezetten ajánlott a könnyűiparban és a finomgépészetben dolgozóknak. Védik a kezet a különböző szennyeződésektől és megfelelő tapadást biztosítanak. A textil kesztyű és cérnakesztyű alapanyag szerint lehet természetes-, vegyi- és kevert szálú, illetve előállítási mód szerint lehet varrott és kötött. Az alábbi linken bővebb tájékoztatást talál a kesztyű szabványokról.

Cerva textil kesztyű, cérnakesztyű Euro Protection textil kesztyű, cérnakesztyű


44termék 116
44termék 116

Szinte minden fizikai munkavégzés során az ember kezei ki vannak téve különböző veszélyforrásnak. Ezért annyira fontos, hogy óvjuk az ujjainkat a kézfejünket és a tenyerünket és megvédjük a veszélyektől. A megfelelő védőkesztyű használatával elkerülhetjük a balesetekből származó kisebb- nagyobb sérüléseket. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztása. Figyelembe kell venni, hogy milyen munkavégzésre használjuk a kesztyűt, a kopásállóságát, mennyire rugalmas, szellőzését, mennyire fogásbiztos.
Széles kínálatunkban a cérnakesztyűtől kezdve a szerelő kesztyűn át a hegesztőkesztyűig mindent megtalál. Ha még nagyobb választékra van szüksége, akkor tekintse át katalógusainkat (fejlécben található), ahol további több ezer kesztyű közül válogathat.
Ha méretválasztási segítségre van szüksége, vagy a szabványokkal kapcsolatos kérdés merülne fel, akkor ide kattintva talál plusz információt.

Szűrés
Méret
Szín
Gyártó