+36 30 222 7232 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Szerelőkesztyű

PVC szerelőkesztyű, Nitril szerelőkesztyű, Preciziós szerelőkesztyű

Ezen kesztyűk alkalmazási területei rendkívül szerteágazóak, melyeket bevonatuk alapján elkülőníthetőek. Egy nitril mártott kesztyű véd a kőolajszármazékok és egyéb szerves vegyületek ellen, addig egy latex bevonatú szerelőkesztyű inkább a mechanikai ártalmakkal szemben nyújt nagyobb védelmet. 
Kialakításukra jellemző, hogy egy kötött polyamid rétegre, egy úgynevezett hordozórétegre egy vékony bevonat kerül. Ez a réteg lehet polyuretán, latex, PVC, nitril, stb. 
Munkavédelmi kesztyűkre vonatkozó szabványok itt érheti el.

Euro protection szerelőkesztyű

 

 

 

 

PVC szerelőkesztyű, Nitril szerelőkesztyű, Preciziós szerelőkesztyűSzinte minden fizikai munkavégzés során az ember kezei ki vannak téve különböző veszélyforrásnak. Ezért annyira fontos, hogy óvjuk az ujjainkat a kézfejünket és a tenyerünket és megvédjük a veszélyektől. A megfelelő védőkesztyű használatával elkerülhetjük a balesetekből származó kisebb- nagyobb sérüléseket. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztása. Figyelembe kell venni, hogy milyen munkavégzésre használjuk a kesztyűt, a kopásállóságát, mennyire rugalmas, szellőzését, mennyire fogásbiztos.
Széles kínálatunkban a cérnakesztyűtől kezdve a szerelő kesztyűn át a hegesztőkesztyűig mindent megtalál. Ha még nagyobb választékra van szüksége, akkor tekintse át katalógusainkat (fejlécben található), ahol további több ezer kesztyű közül válogathat.
Ha méretválasztási segítségre van szüksége, vagy a szabványokkal kapcsolatos kérdés merülne fel, akkor ide kattintva talál plusz információt.

Szűrés
Méret
Szín
Gyártó