+36 30 222 7232 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Portwest munkavédelmi szandál

Portwest lábvédelem
Az Írországi Portwest Ltd. a munkavédelmi eszközök és védőfelszerelések széleskörű gyártásával foglalkozik immáron több, mint 100 éve. Versenyképes árainak, illetve kitűnő minőségének köszönhetően vált az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb márkává a magyarországi munkavédelmi termékek piacán. Elképesztően széles termékpalettája, a munkavédelmi sisakoktól kezdve, a munkavédelmi szandálokon át számos területen nyújtanak védelmet. Számos alapanyaggal és szövettel dolgoznak. A Portwest munkavédelmi szandál garantálja a maximális védelmet, megbízhatóságot és kényelmet.

 


8termék 18

Innovatív és stílusos védőszandálok, rugalmas és erős konstrukciók, hosszabb élettartam.

A Portwest prémium munkavédelmi lábbeli választékánál a legjobb minőségű anyagokat és a gyártási technológiát alkalmazzák, a maximális teljesítmény és kényelem elérésének érdekében. Munkavédelmi szandálok a legkülönbözőbb munkaterületekre (olaj- és gázipar, építőipar, bányászat, erdészet, stb.).

Portwest Steelite munkavédelmi lábbeli – a prémium védőlábbeli választék kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával. A Steelite munkavédelmi szandálok acél orrmerevítővel és/vagy acél talplemezzel készülnek.
Portwest Compositelite munkavédelmi lábbeli – a prémium védőlábbeli választék, mely fémmentes, könnyű és rugalmas. A Compositelite munkavédelmi szandálok kompozit orrmerevítővel és vagy kompozit talplemezzel készülnek.
Portwest munkacipők – Könnyű és hosszantartó modellek egész naposkényelmet biztosítanak. Tökéletes választás szabadidős tevékenységekhez, illetve könnyebb munkához.

A biztonság és a kényelem mellett a szellőzés a fő célja a munkavédelmi szandáloknak. Nehéz fizikai munka végzése során akár 10-12 órát is végünk kell állni, így elengedhetetlen, hogy a megfelelő minőségű védőszandált válasszuk. A munkavédelmi szandálok állandó szellőzést és légáteresztést biztosítanak a kialakításuknak köszönhetően. A kiváló szellőzésnek hála növeli a komfortérzetünket, ami pedig elősegíti a jobb munkamorált. A munkavédelmi szandálok csúszásmentes talppal rendelkeznek és a minőségi anyagfelhasználásnak köszönhetően teszik biztonságosabbá a munkavégzést. Keresd a minőségi védőszandálokat kínálatunkban. Többek között a Cerva, Coverguard, Panda, Portwest, Puma márkák munkavédelmi szandáljai közül válogathatsz.
Termékkínálatunkban az egészségügyben, élelmiszeriparban vagy akár laborban dolgozók is megtalálják a nekik megfelelő fehér munkavédelmi szandált.


A Portwest munkavédelmi szandál számos tulajdonsága járul hozzá a tökéletes komfortérzethez. Ilyen például az energiaelnyelő sarokrész, mely a legtöbb védőszandálunkban megtalálható. A csúszásmentes talppal szinte kivétel nélkül minden szandálunk rendelkezik. Ezeken felül jellemző a víz- és olajálló anyagogak használata. Az összes gyártó igyekszik a lehető legjobb légáteresztő megoldásokat alkalmazni, ezáltal is biztosítva a tökéletes szellőzést. Számos termékünk rendelkezik antisztatikus tulajdonságokkal, mint ahogy ESD védelemmel is. 

Alább a munkavédelmi szandálok orrmerevítőjéről néhány hasznos tanács.

A munkavédelmi szandálok elülső részében található a kapli, ami nem más, mint a védőlábbelibe épített lábfejvédő, ami lehet acél, kompozit vagy akár üvegszálas merevítés is.
Az acél kaplival ellátott munkavédelmi szandálok kiemelkedő védelmet nyújt zuhanó tárgyak ellen. Ilyen védelemmel ellátott védőcipő akár a 200 joule energiájú zuhanó tárgyak által okozott hatásoktól is megvédheti viselőjét.
Vannak azonban olyanok, aki az acél orrmerevítős szandálokat túl nehéznek találják. Nekik is van megoldás, hiszen vannak alternatívái az acél kaplinak. Kompozit orrmerevítő a legelterjedtebb alternatíva. Ez a megoldás minden szempontból versenyképes az acél kapival. A kompozit kaplival ellátott védőszandáloknak van még egy fontos előnye. A detektorkapunál való áthaladás jelentősen egyszerűbb, hiszen erre az anyagra nem jelez be az eszköz.

 

Amit mindenkinek tudnia kellene:

"(1)Az állam - a munkavállalók és a munkáltatók érdekképviseleti szerveivel egyeztetve - meghatározza az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés alapvető követelményeit, irányítási és ellenőrzési intézményeit, valamint kialakítja az egészség, a munkavégző képesség megóvására, a munkabiztonságra és a munkakörnyezetre vonatkozó nemzeti politikáját, amelynek megvalósulását időszakonként felülvizsgálja.

(2)A munkáltató felelős az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósításáért. A munkavállalók munkavédelmi kötelezettségei nem érintik a munkáltató felelősségét. A munkáltatói feladatok teljesítésével összefüggésben keletkező költségeket és egyéb terheket nem szabad a munkavállalóra hárítani.

(3) Az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményei megvalósításának módját - a jogszabályok és a szabványok keretein belül - a munkáltató határozza meg.

(4) A munkáltató felelős azért, hogy minden munkavállaló az általa értett nyelven ismerhesse meg az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés reá vonatkozó szabályait."
 - 1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről, 2. §

Szűrés
Szín
Gyártó
Védelem
Cipő méret