+36 30 222 7232 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Munkavédelmi lábbeli

Munkavédelmi webáruházunkban kizárólag prémium gyártók minőségi munkavédelmi lábbelijei közül válogathatsz. Cerva, Coverguard, Panda, Portwest, Puma márkanevek garanciát jelentenek a kiváló minőségre, a kényelemre és a biztonságra. 

Széles kínálatunkban folyamatos akciók keretében mindig megtalálhatod a saját, illetve céged igényeinek megfelelő védőbakacsot. Bakancsaink többsége a védelem mellett a kényelemben és komfortban is a maximumot nyújtja. Számos sportos munkavédelmi lábbeli is megtalálható termékkínálatunkban, ezáltal a biztonság és kényelem mellett a designra is gondoltunk.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő védőcipőt?

  • Nem lehet mindenki tisztában a munkavédelmi követelményekkel, de mégis rendkívül fontos, hogy a megfelelő munkavédelmi lábbelit válasszuk ki magunknak a munkavégzéshez. Biztonságos és kényelmes munkavédelmi cipő, munkavédelmi bakancs, vagy munkavédelmi szandál nélkül a lábad ki van téve a legkülönfélébb baleseteknek és veszélyezteti a biztonságos munkavégzést is számodra. A megfelelő munkavédelmi lábbeli kiválasztásához tudnod kell a munkahelyed által támasztott elvárásokat és persze tisztában kell lenned a saját igényeiddel is.

  • Munkahelyünkön a munkavédelmi cipőkkel támasztott előírásokat a munkavédelmi szakember fogja meghatározni. Ezért, ha magunknak vásárlunk cipőt munkahelyünkre mindenképp érdemes előbb megkérdeznünk, hogy pontosan a szabályzatok szerint milyen minősítésű munkavédelmi cipőt vagy munkavédelmi bakancsot kell vásárolnunk.
    Munkavédelmi lábbeli hasznos információ

  • Amennyiben saját célra vásároljuk a munkavédelmi lábbelinket, alaposan tekintsük át munkakörnyezetünket és munkafolyamatainkat a megfelelő döntés meghozásához. Például, ha belső térben dolgozunk válasszunk munkavédelmi szandált vagy klumpát, hisz ezek is elérhetőek már különböző védelmi fokozatokkal. Külső munkavégzés esetén azonban célszerű munkavédelmi bakancsot, vagy a téli hideg időben szőrmebéléssel ellátott munkavédelmi bakancsot választani.
    Munkavédelmi lábbeli hasznos információ

  • Ha könnyebb súlyú munkavédelmi cipőket keresünk akkor, jó választás a fémmentes munkavédelmi lábbeli. Ezek orrmerevítői kompozit vagy üvegszálas anyagból készülnek, így súlyuk jelentősen csökken. A gyártók többsége kifejezetten gyárt olyan modelleket, ahol a munkavédelmi cipő könnyű súlyára helyezik a hangsúlyt, hogy az minél kényelmesebb legyen a dolgozó számára. Ilyenek többek között a kompozit orrmerevítővel ellátott munkavédelmi lábbelik. 
    Kompozit munkavédelmi lábbelik