+36 30 44 77 484 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Elsősegély doboz utántöltő

EÜ doboz, elsősegély csomag utántöltő
Ügyeljen arra, hogy mindig legyen munkahelyén, autójában, motorján érvényes lejárati idejű elsősegély csomag vagy elsősegély láda, hogy a bajban el tudjuk látni kötelezettségeinket. Ezeket akár után is lehet tölteni, ezért a dobozt lejárat után is felhasználhatjuk. Ebben a kategóriában találja utántöltő csomagjainkat.

EÜ doboz, elsősegély csomag utántöltő

Balesetek bármikor bárkivel megtörténhetnek. Ezért webáruházunkban megtalálható a kiváló minőségű magyar elsősegély csomag és mentőtáda. Szükséges és sok esetben kötelezően előírt eszközök a sérülések ellátásában.

A feljebb említett MSZ 13533 szabvány írja elő az elsősegély dobozok használatára vonatkozó előírásokat. Itt határozzák meg, hogy munkahelyeken az ott dolgozók létszámától függően milyen tartalmú mentőládának kell lennie. Csak ebben a szabványban meghatározott tartalommal bíróak a megfelelők és nem helyettesíthetőek ettől eltérő tartalommal vagy más szabványnak megfelelő felszereléssel. A gépjárműveknél használt (A, B, C) betűjelzéssel ellátott mentőládák nem használhatók munkahelyen, és fordítva.

Forgalmazunk elsősegély doboz utántöltőket is, így a már meglévő, használt, de még jó állatpotban lévő dobozt újra lehet tölteni az eredetivel megegyező tartalommal. Ezt egy vékony PE zacskóban forgalmazzuk, így ezzel egyszerűn fel lehet tölteni a már meglévő, de kiürült ládákat.