+36 30 44 77 484 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Magyar gépjármű elsősegély doboz

Magyar gyártású elsősegély csomag és elsősegély doboz autóba, melyek az MSZ 13553 szabvány figyelembe vételével készülnek.
Gépjárműbe való, magas minőségű és rendkívül tartós dobozok felhasználásával készülnek. Kényelmes és praktikus használat.
Ügyeljen arra, hogy mindig legyen autójában, motorján érvényes lejárati idejű mentőláda, hogy a bajban el tudjuk látni kötelezettségeinket. Ezeket akár után is lehet tölteni, ezért a dobozt lejárat után is felhasználhatjuk. Utántöltő kínálatunkat ide kattintva megtekintheti.

M&N elsősegély doboz autóba, elsősegély csomag


3termék 13

Balesetek bármikor bárkivel megtörténhetnek. Ezért webáruházunkban megtalálható a kiváló minőségű magyar elsősegély láda autóba, mely megfelel az előírásoknak. Szükséges és sok esetben kötelezően előírt eszközök a sérülések ellátásában.

A feljebb említett MSZ 13533 szabvány írja elő az elsősegély dobozok használatára vonatkozó előírásokat. Itt határozzák meg, hogy munkahelyeken az ott dolgozók létszámától függően milyen tartalmú mentőládának kell lennie. Csak ebben a szabványban meghatározott tartalommal bíróak a megfelelők és nem helyettesíthetőek ettől eltérő tartalommal vagy más szabványnak megfelelő felszereléssel. A gépjárműveknél használt (A, B, C) betűjelzéssel ellátott mentőládák nem használhatók munkahelyen, és fordítva.

Forgalmazunk elsősegély csomag utántöltőket is, így a már meglévő, használt, de még jó állatpotban lévő dobozt újra lehet tölteni az eredetivel megegyező tartalommal. Ezt egy vékony PE zacskóban forgalmazzuk, így ezzel egyszerűn fel lehet tölteni a már meglévő, de kiürült ládákat.

Szűrés
Gyártó