Telefonos rendelés és információ:

+36 30 222 7232 H-P 08:00-16:00

 

Angol gépjármű elsősegély doboz

Angol gyártású elsősegély csomag és elsősegély doboz autóba.

Gépjárműbe való, magas minőségű és rendkívül tartós dobozok felhasználásával készülnek. Kényelmes és praktikus használat.
Ügyeljen arra, hogy mindig legyen autójában, motorján érvényes lejárati idejű elsősegély láda, hogy a bajban el tudjuk látni kötelezettségeinket. Ezeket akár után is lehet tölteni, ezért a dobozt lejárat után is felhasználhatjuk. Utántöltő kínálatunkat ide kattintva megtekintheti.

Portwest elsősegély doboz autóba, elsősegély csomag


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Balesetek bármikor bárkivel megtörténhetnek. Ezért webáruházunkban megtalálható a kiváló minőségű magyar elsősegély láda, mely megfelel az előírásoknak. Szükséges és sok esetben kötelezően előírt eszközök a sérülések ellátásában.
A feljebb említett MSZ 13533 szabvány írja elő az elsősegély csomag használatára vonatkozó előírásokat. Itt határozzák meg, hogy munkahelyeken az ott dolgozók létszámától függően milyen tartalmú mentőládának kell lennie. Csak ebben a szabványban meghatározott tartalommal bíróak a megfelelők és nem helyettesíthetőek ettől eltérő tartalommal vagy más szabványnak megfelelő felszereléssel. A gépjárműveknél használt (A, B, C) betűjelzéssel ellátott mentőládák nem használhatók munkahelyen, és fordítva.
Forgalmazunk mentőláda utántöltőket is, így a már meglévő, használt, de még jó állatpotban lévő dobozt újra lehet tölteni az eredetivel megegyező tartalommal. Ezt egy vékony PE zacskóban forgalmazzuk, így ezzel egyszerűn fel lehet tölteni a már meglévő, de kiürült ládákat.