+36 30 222 7232 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Magyar mentőláda

Magyar gyártású elsősegély csomag és elsősegély láda, melyek az MSZ 13553 szabvány figyelembe vételével készülnek.

Falra szerelhető elsősegély láda, melyet elsősorban a gyártócsarnokokba, műhelyekbe ajánljuk. Magas minőségű és rendkívül tartós dobozok felhasználásával készülnek. Kényelmes és praktikus használat.

Ügyeljen arra, hogy mindig legyen készleten érvényes lejárati idejű elsősegély csomag vagy elsősegély láda a hatósági bírságok elkerülése érdekében. Ezeket akár után is lehet tölteni, ezért a dobozt lejárat után is felhasználhatjuk. Utántöltő kínálatunkat ide kattintva megtekintheti.

M&N elsősegély csomag, elsősegély láda


4termék 14

Balesetek bármikor bárkivel megtörténhetnek. Ezért webáruházunkban megtalálhatók a kiváló minőségű magyar elsősegély csomagok és mentőtádák. Szükséges és sok esetben kötelezően előírt eszközök a sérülések ellátásában.

A feljebb említett MSZ 13533 szabvány írja elő az elsősegély dobozok használatára vonatkozó előírásokat. Itt határozzák meg, hogy munkahelyeken az ott dolgozók létszámától függően milyen tartalmú mentőládának kell lennie. Csak ebben a szabványban meghatározott tartalommal bíróak a megfelelők és nem helyettesíthetőek ettől eltérő tartalommal vagy más szabványnak megfelelő felszereléssel. A gépjárműveknél használt (A, B, C) betűjelzéssel ellátott mentőládák nem használhatók munkahelyen, és fordítva.

Forgalmazunk elsősegély doboz utántöltőket is, így a már meglévő, használt, de még jó állatpotban lévő dobozt újra lehet tölteni az eredetivel megegyező tartalommal. Ezt egy vékony PE zacskóban forgalmazzuk, így ezzel egyszerűn fel lehet tölteni a már meglévő, de kiürült ládákat.

Szűrés
Gyártó