+36 30 44 77 484 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Falra szerelhető

A megfelelő kategóriájú mentőládát minden munkahelyen készenlétben kell tartani. Falra szerelhető elsősegély csomag és elsősegély láda kényelmes és praktikus, mely kiváló minőségű és rendkívül tartós dobozok felhasználásval készül. Elsősorban gyártó csarnokokba, műhelyekbe és termelő üzemekbe ajánljuk. 

Ügyeljen arra, hogy mindig legyen készleten érvényes lejárati idejű elsősegély csomag vagy elsősegély láda a hatósági bírságok elkerülése érdekében. 

M&N falra szerelhető elsősegély csomagPortwest falra szerelhető elsősegély láda

 

 

Balesetek bármikor bárkivel megtörténhetnek. Ezért webáruházunkban megtalálhatók a kiváló minőségű magyar elsősegély csomagok és mentőtádák. Szükséges és sok esetben kötelezően előírt eszközök a sérülések ellátásában.

A feljebb említett MSZ 13533 szabvány írja elő az elsősegély dobozok használatára vonatkozó előírásokat. Itt határozzák meg, hogy munkahelyeken az ott dolgozók létszámától függően milyen tartalmú mentőládának kell lennie. Csak ebben a szabványban meghatározott tartalommal bíróak a megfelelők és nem helyettesíthetőek ettől eltérő tartalommal vagy más szabványnak megfelelő felszereléssel. A gépjárműveknél használt (A, B, C) betűjelzéssel ellátott mentőládák nem használhatók munkahelyen, és fordítva.

Forgalmazunk elsősegély doboz utántöltőket is, így a már meglévő, használt, de még jó állatpotban lévő dobozt újra lehet tölteni az eredetivel megegyező tartalommal. Ezt egy vékony PE zacskóban forgalmazzuk, így ezzel egyszerűn fel lehet tölteni a már meglévő, de kiürült ládákat.