+36 30 222 7232 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Mentőláda

Kínálatunkban az MSZ 13553-as szabvány által meghatározott tartalmú elsősegély csomag, elsősegély láda, elsősegély felszerelés és mentőláda található. Ezen kívül utántöltőket és kiegészítőket is forgalmazunk. 

Webáruházunkban kapható elsősegély csomag, mentőláda, elsősegély láda és utántöltők mind kiváló minőségű magyar termék.

Ügyelünk arra, hogy ügyfeleink mindig a legfrissebb gyártású termékeket kapják!

M&N elsősegély csomag, elsősegély ládaPortwest elsősegély doboz, Portwest mentőláda

 

 

Balesetek bármikor bárkivel megtörténhetnek. Ezért webáruházunkban megtalálhatók a kiváló minőségű magyar elsősegély csomagok és mentőtádák. Szükséges és sok esetben kötelezően előírt eszközök a sérülések ellátásában.

A feljebb említett MSZ 13533 szabvány írja elő az elsősegély dobozok használatára vonatkozó előírásokat. Itt határozzák meg, hogy munkahelyeken az ott dolgozók létszámától függően milyen tartalmú mentőládának kell lennie. Csak ebben a szabványban meghatározott tartalommal bíróak a megfelelők és nem helyettesíthetőek ettől eltérő tartalommal vagy más szabványnak megfelelő felszereléssel. A gépjárműveknél használt (A, B, C) betűjelzéssel ellátott mentőládák nem használhatók munkahelyen, és fordítva.

Forgalmazunk elsősegély doboz utántöltőket is, így a már meglévő, használt, de még jó állatpotban lévő dobozt újra lehet tölteni az eredetivel megegyező tartalommal. Ezt egy vékony PE zacskóban forgalmazzuk, így ezzel egyszerűn fel lehet tölteni a már meglévő, de kiürült ládákat.