+36 30 44 77 484 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Mártott kesztyű

Mártott munkavédelmi kesztyű, mártott védőkesztyű

Védik a kezet a folyadékoktól és a különböző vegyi anyagoktól. Ebben a kategóriában megtalálja a félig és teljesen mártott munkavédelmi kesztyű többféle variánsát. Ezen a linken megtalálja a mártott védőkesztyű szabványait és egy méretválasztási segédletet. 

Euro protection mártott munkavédelmi kesztyű, mártott védőkesztyű


40termék 116
40termék 116

Szinte minden fizikai munkavégzés során az ember kezei ki vannak téve különböző veszélyforrásnak. Ezért annyira fontos, hogy óvjuk az ujjainkat a kézfejünket és a tenyerünket és megvédjük a veszélyektől. A megfelelő védőkesztyű használatával elkerülhetjük a balesetekből származó kisebb- nagyobb sérüléseket. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztása. Figyelembe kell venni, hogy milyen munkavégzésre használjuk a kesztyűt, a kopásállóságát, mennyire rugalmas, szellőzését, mennyire fogásbiztos.
Széles kínálatunkban a cérnakesztyűtől kezdve a szerelő kesztyűn át a hegesztőkesztyűig mindent megtalál. Ha még nagyobb választékra van szüksége, akkor tekintse át katalógusainkat (fejlécben található), ahol további több ezer kesztyű közül válogathat.
Ha méretválasztási segítségre van szüksége, vagy a szabványokkal kapcsolatos kérdés merülne fel, akkor ide kattintva talál plusz információt.

Szűrés
Méret
Szín
Gyártó