+36 30 222 7232 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Alkarvédő

Munkavédelmi alkarvédő, mely számos területen hasznos és több helyen elengedhetetlen eszköz. Számos munkahelyen a munkavállaló alkarját is védeni kell a különböző sérülésektől. Itt megtaálja a hő- és vágás elleni alkarvédőket, melyek a maximális védelmet biztosítják alkarja számára. 

Munkavédelmi alkarvédő

A vágásbiztos munkavédelmi alkarvédő többféle hosszban kapható, így biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő hosszúságút. 

 


1termék 11

Szinte minden fizikai munkavégzés során az ember kezei ki vannak téve különböző veszélyforrásnak. Ezért annyira fontos, hogy óvjuk az ujjainkat a kézfejünket és a tenyerünket és megvédjük a veszélyektől. A megfelelő védőkesztyű használatával elkerülhetjük a balesetekből származó kisebb- nagyobb sérüléseket. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztása. Figyelembe kell venni, hogy milyen munkavégzésre használjuk a kesztyűt, a kopásállóságát, mennyire rugalmas, szellőzését, mennyire fogásbiztos.
Széles kínálatunkban a cérnakesztyűtől kezdve a szerelő kesztyűn át a hegesztőkesztyűig mindent megtalál. Ha még nagyobb választékra van szüksége, akkor tekintse át katalógusainkat (fejlécben található), ahol további több ezer kesztyű közül válogathat.
Ha méretválasztási segítségre van szüksége, vagy a szabványokkal kapcsolatos kérdés merülne fel, akkor ide kattintva talál plusz információt.

Szűrés
Méret
Szín
Gyártó