Telefonos rendelés és információ:

+36 30 222 7232 H-P 08:00-16:00

 

Hegesztő kesztyű

Ha hegesztés helyszínén, a munkavégzés során a kezünk ki van téve a forró fémekkel való érintkezés veszélyének, vagy a magas hőmérsékletnek, akkor mindenképpen szükségünk van egy minőségi hegesztőkesztyű védelmére. Kínálatunkban megtalálja a megfelelő védelemmel ellátott védőkesztyűket. Ha a munkavégzés során a munkavállaló ki van téve szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak, akkor mindenképpen kötelező a hőálló kesztyű viselése. 

A hegesztőkesztyű szabványokat ide kattintva éri el. 

Euro protection munkavédelmi hegesztőkesztyűSzinte minden fizikai munkavégzés során az ember kezei ki vannak téve különböző veszélyforrásnak. Ezért annyira fontos, hogy óvjuk az ujjainkat a kézfejünket és a tenyerünket és megvédjük a veszélyektől. A megfelelő védőkesztyű használatával elkerülhetjük a balesetekből származó kisebb- nagyobb sérüléseket. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztása. Figyelembe kell venni, hogy milyen munkavégzésre használjuk a kesztyűt, a kopásállóságát, mennyire rugalmas, szellőzését, mennyire fogásbiztos.
Széles kínálatunkban a cérnakesztyűtől kezdve a szerelő kesztyűn át a hegesztőkesztyűig mindent megtalál. Ha még nagyobb választékra van szüksége, akkor tekintse át katalógusainkat (fejlécben található), ahol további több ezer kesztyű közül válogathat.
Ha méretválasztási segítségre van szüksége, vagy a szabványokkal kapcsolatos kérdés merülne fel, akkor ide kattintva talál plusz információt.

Szűrés
Méret
Szín
Gyártó