+36 30 44 77 484 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Hegesztő kesztyű

Ha hegesztés helyszínén, a munkavégzés során a kezünk ki van téve a forró fémekkel való érintkezés veszélyének, vagy a magas hőmérsékletnek, akkor mindenképpen szükségünk van egy minőségi hegesztőkesztyű védelmére. Kínálatunkban megtalálja a megfelelő védelemmel ellátott védőkesztyűket. Ha a munkavégzés során a munkavállaló ki van téve szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak, akkor mindenképpen kötelező a hőálló kesztyű viselése. 

A hegesztőkesztyű szabványokat ide kattintva éri el. 

Euro protection munkavédelmi hegesztőkesztyű


6termék 16

Szinte minden fizikai munkavégzés során az ember kezei ki vannak téve különböző veszélyforrásnak. Ezért annyira fontos, hogy óvjuk az ujjainkat a kézfejünket és a tenyerünket és megvédjük a veszélyektől. A megfelelő védőkesztyű használatával elkerülhetjük a balesetekből származó kisebb- nagyobb sérüléseket. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztása. Figyelembe kell venni, hogy milyen munkavégzésre használjuk a kesztyűt, a kopásállóságát, mennyire rugalmas, szellőzését, mennyire fogásbiztos.
Széles kínálatunkban a cérnakesztyűtől kezdve a szerelő kesztyűn át a hegesztőkesztyűig mindent megtalál. Ha még nagyobb választékra van szüksége, akkor tekintse át katalógusainkat (fejlécben található), ahol további több ezer kesztyű közül válogathat.
Ha méretválasztási segítségre van szüksége, vagy a szabványokkal kapcsolatos kérdés merülne fel, akkor ide kattintva talál plusz információt.

Szűrés
Méret
Szín
Gyártó