+36 30 44 77 484 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Cerva munkavédelmi cipő

Első és legfontosabb a biztonság. Ezen felül a kényelem és komfort elengedhetetlen feltétele a jó munkavédelmi cipőnek. És, ha még jól is néz ki?! Ez a Cerva munkavédelmi cipő. A Cerva évről-évre hoz ki forradalmian új termékeket, mint munkaruha, úgy munkavédelmi cipő területén is.

A Cerva-nál arra összponosítanak, hogy a felhasználók segítségére legyenek a megfelelő munkavédelmi cipők használatában, az elérhető legnagyobb biztonság érdekében. Fókuszban az ember legfontosabb értékének a megóvása áll: az egészség. 


19termék 116
19termék 116

Természetes, hogy minden vállalat arra törekszik, hogy ügyfelei maximálisan elégedettek legyenek. A Cerva ennél többet akar - szeretnék a lehetőségekhez képest a minimálisra csökkenteni a munkahelyeken történő balesetek lehetőségét. Ezenfelül szeretnék elérni, hogy ez kiemelkedően fontos téma legyen mindenki más számára is. 

A Cerva a munkavédelemben a biztonság és a kényelem jelképe már 1991 óta. Cerva termékek óvják az egészséged és könnyítik meg az emberek munkavégzését szerte a világban. Vágásálló anyagból készült munkavédelmi ruhák és munkavédelmi kesztyűk, jólláthatósági ruházat, melyek több száz méterről észrevehetők. Termékek megfelelnek a nemzetközi biztonsági szabályzatoknak, ezáltal maximális biztonságot nyújtva, illetve stílusosak is, hiszen designerekkel dolgoznak együtt a biztonsági szakértők.

A Cerva munkavédelmi cipő számos tulajdonsága járul hozzá a tökéletes komfortérzethez. Ilyen például az energiaelnyelő sarokrész, mely a legtöbb védőcipőnkben megtalálható. A csúszásmentes talppal szinte kivétel nélkül minden cipőnk rendelkezik. Ezeken felül jellemző a víz- és olajálló anyagogak használata. Az összes gyártó igyekszik a lehető legjobb légáteresztő megoldásokat alkalmazni, ezáltal is biztosítva a tökéletes szellőzést. Számos termékünk rendelkezik antisztatikus tulajdonságokkal, mint ahogy ESD védelemmel is. 

Alább a munkavédelmi cipő orrmerevítőjéről néhány hasznos tanács.

A munkavédelmi cipők elülső részében található a kapli, ami nem más, mint a védőlábbelibe épített lábfejvédő, ami lehet acél, kompozit vagy akár üvegszálas merevítés is.
Az acél kaplival ellátott munkavédelmi cipő kiemelkedő védelmet nyújt zuhanó tárgyak ellen. Ilyen védelemmel ellátott védőcipő akár a 200 joule energiájú zuhanó tárgyak által okozott hatásoktól is megvédheti viselőjét.
Vannak azonban olyanok, aki az acél orrmerevítős cipőket túl nehéznek találják. Nekik is van megoldás, hiszen vannak alternatívái az acél kaplinak. Kompozit orrmerevítő a legelterjedtebb alternatíva. Ez a megoldás minden szempontból versenyképes az acél kapival. Sőt, több előnye is van vele szemben. Könnyebb, mint az acél, sokkal kevésbé vezeti a hőt, ami télen óriási előny, mert a védőcipő így nem hűl ki. A kompozit kaplival ellátott védőcipőnek van még egy fontos előnye. A detektorkapunál való áthaladás jelentősen egyszerűbb, hiszen erre az anyagra nem jelez be az eszköz.

Amit mindenkinek tudnia kellene:

"(1)Az állam - a munkavállalók és a munkáltatók érdekképviseleti szerveivel egyeztetve - meghatározza az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés alapvető követelményeit, irányítási és ellenőrzési intézményeit, valamint kialakítja az egészség, a munkavégző képesség megóvására, a munkabiztonságra és a munkakörnyezetre vonatkozó nemzeti politikáját, amelynek megvalósulását időszakonként felülvizsgálja.

(2)A munkáltató felelős az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósításáért. A munkavállalók munkavédelmi kötelezettségei nem érintik a munkáltató felelősségét. A munkáltatói feladatok teljesítésével összefüggésben keletkező költségeket és egyéb terheket nem szabad a munkavállalóra hárítani.

(3) Az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményei megvalósításának módját - a jogszabályok és a szabványok keretein belül - a munkáltató határozza meg.

(4) A munkáltató felelős azért, hogy minden munkavállaló az általa értett nyelven ismerhesse meg az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés reá vonatkozó szabályait."
 - 1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről, 2. §

Szűrés
Cipő méret
Szín
Gyártó
Védelem