+36 30 44 77 484 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Bőrkesztyű

Bőr munkavédelmi kesztyű, bőr védőkesztyű

A bőr munkavédelmi kesztyű készítésénél többféle anyagot kombinálnak. A védőkesztyűk kézfej felőli oldala általában pamut, ami lehetővé teszi a kézfej tökéletes szellőzését, hatékonyan izzad benne és védi a szennyeződésektől. A megduplázott bőrbevonatú tenyérnek magas az ellenállóképessége a mechanikai sérülésekkel szemben. Mandzsetta része szinten megerősített, ezáltal biztosítva tökéletes kényelmet, és ez megakadályozza, hogy a védőkesztyű lecsússzon a kézfejről. Bőr védőkesztyű minden esetben biztosítja a megfelelő védelmet. Számos munkavégzés elengedhetetlen kelléke. Több szín, fazon közül válogathat, melyek közül biztosan megtalálja az Önnek megfelelő védőkesztyűt.

Bőr munkavédelmi kesztyű, bőr védőkesztyű

 


23termék 116
23termék 116

Szinte minden fizikai munkavégzés során az ember kezei ki vannak téve különböző veszélyforrásnak. Ezért annyira fontos, hogy óvjuk az ujjainkat a kézfejünket és a tenyerünket és megvédjük a veszélyektől. A megfelelő védőkesztyű használatával elkerülhetjük a balesetekből származó kisebb- nagyobb sérüléseket. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztása. Figyelembe kell venni, hogy milyen munkavégzésre használjuk a kesztyűt, a kopásállóságát, mennyire rugalmas, szellőzését, mennyire fogásbiztos.
Széles kínálatunkban a cérnakesztyűtől kezdve a szerelő kesztyűn át a hegesztőkesztyűig mindent megtalál. Ha még nagyobb választékra van szüksége, akkor tekintse át katalógusainkat (fejlécben található), ahol további több ezer kesztyű közül válogathat.
Ha méretválasztási segítségre van szüksége, vagy a szabványokkal kapcsolatos kérdés merülne fel, akkor ide kattintva talál plusz információt.

Szűrés
Méret
Szín
Gyártó