Blog

Miért válasszak a Puma munkavédelmi bakancsok közül?

2020.03.17 08:14

A Puma márka évtizedek óta világszerte ismert a kiváló minőségű és nagy teljesítményű futó- és sportcipőiről. Mostanra a dolgozó nők és férfiak is élvezhetik a páratlan minőségi anyagok felhasználásával készült Puma munkavédelmi bakancsok, cipők és szandálok védelmét és kényelmét.

A Puma az évtizedes tapasztalatát, amit a futó- és sportcipők gyártása során szerzett, kombinálta a különleges innovációkkal, ezáltal olyan védőcipőket hozott létre, melyek ugyanazt a minőséget, tartósságot és megbízhatóságot nyújtják, mint korábbi termékeik. A Puma Safety kiemelkedő figyelmet fordít arra, hogy a védőcipői ugyanolyan sportos megjelenésűek legyenek, mint a sportcipői. Ezáltal a védőlábbelik kifejezetten sportos megjelenést biztosítanak viselőjüknek, ezzel ledöntik a határokat a munkás- és a mindennapi élet között. Ugyanolyan hatásosak a munkában, mint otthon. Ezért is ajánlottak ezek a védőcipők azoknak, akik az otthoni munka közben is szeretnének egy kis extra védelmet. A Puma külön figyelmet fordít a kényelemre és a biztonságra, hogy viselőjük örömüket leljék a mindennapi munkavégzésben, akár a munkahelyen, akár otthon a ház körüli munka során.

Puma munkavédelmi bakancsok AmsterdamPuma munkavédelmi bakancsok CrosstwistPuma védőbakancsok RioPuma védőbakancsok Sierra Nevada

A Puma kínálatában megtalálható acél- és kompozit védelemmel ellátott munkavédelmi bakancsok, melyek egyformán védenek a külső veszélyek ellen. Mindegyik védőbakancs és cipő a megfelelő szabvány védelemmel van ellátva, ezért biztos lehetsz benne, hogy amennyire jól néz ki, annyira védi is a lábad. Ezen felül a Puma munkavédelmi bakancsok kollekciójában megtalálható a hő- és csúszásvédelem, illetve az ESD védelem is.

A Puma védőcipőkön felül megtalálhat a Puma talpbetét is a kínálatban, mely további kényelmet biztosít, meghosszabbítja a védőlábbeli élettartamát és cserélni is gazdaságosabb.

Puma talpbetét

 

A Puma Safety technológiáiról néhány szó:

 • Flex Motion technológia: Rendkívüli rugalmasságot biztosító, dupla sűrűségű PU talp, kombinálva a munkavédelmi cipők védőképességei a futócipők hatékonyságával.
 • Breathactive technológia: A kialakított micro-csatornás rendszer, mely jobb légáteresztő és nedvszívó képességet biztosít a több rétegű bélésen keresztül.

 • iCell: Az iCell elemek kemény és méhsejt szerkezete javítja a párnázást, mindeközben javul a a védőcipő irányítása, stabilitása és a kényelme is.

 • Rebound talp: Minden eddiginél jobb energiaelnyelést biztosít a 3 rétegű PU talp. Maximális kényelmet nyújt a lábnak és ellenállóbbá teszi a fáradtság ellen.

 • Üvegszálas orrmerevítő: Teljesen új fejlesztésű antimágneses és hőszigetelő üvegszálas orrmerevítő. Acél társaitól lényegesen könnyebb.

 • idCell: idCell a sarokrész nagyon puha, energiaelnyelő eleme. Tökéletesen elnyeli az ütődéseket, amint a sarok a talajhoz ér.

 • EVA talpközép: Ezernyi apró légbuborék az ultrakönnyű talpközép részen, gondoskodik a megfelelő párnázottságról és a hajlékony rugalmasságról a láb kényelme érdekében.

 • Alumínium orrmerevítő: Hasonló védelmet nyújt, mint az acél, azonban a súlya 30%-kal könnyebb. Mivel alacsonyabb a hővezetése, ezért kevésbé képződnek foltok a lábujj környékén.

 • Metro talp: Ezt a technológiát először használják munkavédelmi bakancsokban, cipőkben. Az egyedülálló TPU talpban ugyanazok a lehetőségek találhatóak, mint a nagy teljesítményű futballcipőkben. Tartósság, jó tapadás és rendkívüli hajlékonyság. Az orrborítás védi a bőr kopását, mikor térdre ereszkedve dolgozik.

 • Puma Safety Impulse Foam: Ezt a 300 °C-ig hőálló gumitalpat a legfrissebb futócipők technológiái ihlették. A csúszásmentes talpat hajlékony barázdák egészítik ki, melyek optimális hajlékonyságot biztosítanak a védőcipőnek. Ez az Impulse.Foam® habréteg gondoskodik a kiváló stabilitásról, kényelemről és gondoskodik a maximális párnázottságról.

 • TPU csavarodásgátló rendszer: TPU rendszert építettek a talp középső részébe, mely segít a lábnak a természetes rugalmasság megtartásában. Stabil tartást biztosít sétálás közben.

 • Volume Plus: Ez a fajta kialakítás nagyobb teret biztosít a talp elülső részének és a lábujjaknak. Ez az extra 48-as lábmérettől elérhető.

 • Ever.Flex: Amikor a láb kölcsönhatásba lép a talajjal, akkor ez az elválasztási pont a sarok területén extra kényelmet biztosít a lábnak. Az Ever.Flex kialakítás lehetővé teszi, hogy sarka megtalálja a legjobb kontaktpozícióját a lépések gyakorisága és hosszúsága alapján.

 • Drivers Heel: Ez a típusú lekerekített sarokrész jobban illeszkedik a lábadra, ezáltal növeli a viselési komfortot.

 • Cell: A sarokba épített gélpárna hasonlóan működik, mint egy trambulin. Elnyeli az érkező energiát és rugózásnál visszaadja azt. Megkönnyíti viselőjének az egész napos gyaloglást, talpalást.

Webáruház készítés