Blog

Cipőfűzés, ahogy még nem csinálta…

2020.04.14 11:05

Fűzze be cipőjét egyetlen mozdulattal, a QLS fűzőfeszítő rendszer segítségével.

Panda munkavédelmi cipő új fűzőrendszere, QLS fűzőfeszítő

Mindenki ismeri a jól bevált cipőfűzőket, melyek sok esetben a legrosszabbkor tudnak kioldani. Még ha jól meg is húzzuk őket, vagy akár egy trükkös csomó segítségével kötjük meg, akkor sem garantálja semmi, hogy az, az egész napos munkavégzés során a megfelelő és kényelmes szorításban marad.
Ezek után képzelje el azt, hogy cipőjét reggel „megköti” és az egész nap ugyanúgy fog állni, tökéletes kötésben. Pont, ahogy Ön szereti, nem túl bő, nem túl szoros. Egész nap kényelmesen áll a cipő a lábán és nem vonja el a figyelmét a munkavégzésről. Nem kell megállnia, hogy újra bekösse, nem kell azon aggódnia, hogy vajon elengedett-e a kötés.

Megérkezett a megoldás.

A Panda védőcipő a QLS rendszernek köszönhetően nem nyomja a rüsztjét, a sarka a helyén marad.

 

Panda munkavédelmi cipő, Panda védőcipő QLS fűzőfeszítő

 

A Panda védőcipő QLS rendszerének használata

A fűzőfeszítő használata rendkívül egyszerű. A Panda munkavédelmi cipő nyelve felső részén található a QLS, amit ha az óramutató járásával megegyező irányba teker, akkor meghúzza a védőcipő fűzőjét, ha az óramutató járásával ellentétes irányba tekeri, akkor pedig lazít rajta. Ennek köszönhetően a lábbeli tökéletesen fog illeszkedni a lábára. Egész nap megőrzi a beállított feszességet, a fűző biztosan nem fogja elengedni magát. 

A kifűzés még ennél is egyszerűbb. Csak meg kell nyomni a gombot és a fűzők már ki is engedtek.
A tárcsán belül van egy egyedi fűzőrendszer. A fűzők kis mértékben folyamatosan be vannak feszítve. Mindig tudnak mozogni, anélkül, hogy elakadnának. Ez növeli a rendszer tartósságát.

 

Ha a Panda védőcipők új fűzőrendszere felkeltette az érdeklődését, akkor az alábbi linkeken megtekintheti a kínálatunkban szereplő QLS rendszerrel ellátott termékeket.

 

  • PANDA - HIJET QLS S3 SRC MUNKAVÉDELMI BAKANCS - Munkavédelmi cipő acél lábujjvédővel és talpátszúrás elleni védelemmel, kétrétegű PU/PU talppal. A felső rész kiváló minőségű hasítottbőr. Kivételesen gyorsan rögzíthető a tárcsás fűzőfeszítővel.
  • PANDA - HUAYRA QLS S3 SRC VÉDŐCIPŐ - Munkavédelmi cipő acél lábujjvédővel és talpátszúrás elleni védelemmel, kétrétegű PU/PU talppal. A felső rész kiváló minőségű hasított bőr. Kivételesen gyorsan rögzíthető a tárcsás fűzőfeszítővel.
  • PANDA - NO. FIVE QLS MF S3 SRC VÉDŐCIPŐ - Munkavédelmi fémmentes cipő műanyag lábujjvédővel és textil talpátszúrás elleni védelemmel, PU/TPU talppal. A felső rész kiváló minőségű hasított bőr. Kivételesen gyorsan rögzíthető a tárcsás fűzőfeszítővel.
  • PANDA - NO. SIX QLS MF S3 SRC MUNKAVÉDELMI BAKANCS - Munkavédelmi fémmentes bakancs műanyag lábujjvédővel és textil talpátszúrás elleni védelemmel, PU/TPU talppal. A felső rész kiváló minőségű hasított bőr. Kivételesen gyorsan rögzíthető a tárcsás fűzőfeszítővel.

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés