+36 30 222 7232 | info@raktarkellekek.hu
                  H-P 08:00-16:00

 

Albatros munkavédelmi bakancs

Az Albatros az egyik vezető német márka a munkavédelmi lábbeli, munkaruházat és outdoor ruházatok területén. Az Albatros termékeket egy nemzetközi csapat tervezi mind védelmi képesség, mind design terén, akik a legjobb védőeszköz specialisták közé tartoznak Németországban. A márka szlogene: "powered by function", ami már 35 éve egyet jelent az Albatros funkcionalitással, kényelmemmel, minőséggel és designnal, melyet azoknak ajánljuk, akik profik a saját munkaterületükön.
Az Albatros munkavédelmi bakancs biztonságosabbá teszi globálisan a munkavégzést .Albatros munkavédelmi bakancs


3termék 13

Az Albatros munkavédelmi bakancs számos tulajdonsága járul hozzá a tökéletes komfortérzethez. Ilyen például az energiaelnyelő sarokrész, mely a legtöbb védőbakancsunkban megtalálható. A csúszásmentes talppal szinte kivétel nélkül minden bakancsunk rendelkezik. Ezeken felül jellemző a víz- és olajálló anyagogak használata. Az összes gyártó igyekszik a lehető legjobb légáteresztő megoldásokat alkalmazni, ezáltal is biztosítva a tökéletes szellőzést. Számos termékünk rendelkezik antisztatikus tulajdonságokkal, mint ahogy ESD védelemmel is. 

Alább a munkavédelmi bakancs orrmerevítőjéről néhány hasznos tanács.

A védőbakancs elülső részében található a kapli, ami nem más, mint a védőlábbelibe épített lábfejvédő, ami lehet acél, kompozit vagy akár üvegszálas merevítés is.
Az acél kaplival ellátott munkavédelmi bakancs kiemelkedő védelmet nyújt zuhanó tárgyak ellen. Ilyen védelemmel ellátott védőbakancs akár a 200 joule energiájú zuhanó tárgyak által okozott hatásoktól is megvédheti viselőjét.
Vannak azonban olyanok, aki az acél orrmerevítős bakancsot túl nehéznek találják. Nekik is van megoldás, hiszen vannak alternatívái az acél kaplinak. Kompozit orrmerevítő a legelterjedtebb alternatíva. Ez a megoldás minden szempontból versenyképes az acél kapival. Sőt, több előnye is van vele szemben. Könnyebb, mint az acél, sokkal kevésbé vezeti a hőt, ami télen óriási előny, mert a védőbakancs így nem hűl ki. A kompozit kaplival ellátott védőbakancsnak van még egy fontos előnye. A detektorkapunál való áthaladás jelentősen egyszerűbb, hiszen erre az anyagra nem jelez be az eszköz.

Szűrés
Cipő méret
Szín
Gyártó
Védelem